

Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.

Piec konwekcyjno-parowy gastronomiczny 7xGN 1/1 (sterowanie manualne)

Opis
Profesjonalny gastronomiczny elektryczny piec konwekcyjny z zaparowaniem marki Hendi. Łatwy w obsłudze dzięki sterowaniu manualnemu, polecany do wszelkiego rodzaju kuchni, w restauracjach, barach, stołówkach, szkołach itp. Nadaje się do pieczenia ciast, pieczywa, mięs, ryb, drobiu.
Cechy produktu:
– Z bezpośrednim wytwarzaniem pary
– Prowadnice na 7xGN 1/1 h 65 (odległość między prowadnicami 68mm)
– Obudowa oraz komora w całości wykonana z wysokogatunkowej stali nierdzewnej
– Pięciostopniowa regulacja zaparowania komory
– Dzięki funkcji zaparowania możliwe przygotowanie delikatnych i zdrowych potraw z ryb, warzyw
– Komora z oświetleniem
– Lampki kontrolne poszczególnych funkcji
– Czytelny i łatwy w obsłudze panel
– Dwa wentylatory o zmiennym kierunku obrotów
– Demontowane prowadnice na GN-y ułatwiające czyszczenie komory
– Podłączenie wody: 3/4”
– 2 wentylatory z rewersem
Pojemność 6 x GN 1/1
Odległość między półkami 83 mm
Wymiary zewnętrzne 910 x 750 x 775 (h) mm
Liczba wentylatorów z rewersem 2
Timer 0 – 120 min.
Termostat +50 – +300 °C
Moc/napięcie 8,4 kW/400 V
Waga 87 kg